Catalog produse
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Despre noi
Livrare si plata
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Detalii promotii
Ingrediente
Articole Blog
test
Puteti plati si cu cardul
Cautare rapida

Cautare avansata

 

TERMENI SI CONDITII

 

Compania care administreaza site-ul www.bio-boutique.ro, numit in continuare "Bio Boutique" este SC QUATTRO BUSINESS TEAM SRL, cu sediul in Bucuresti, sect 2, str. Ispravnicului, nr. 38, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5393/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare: 26981060.
Bio Boutique este un magazin on-line care comercializeaza exclusiv produse cosmetice bio certificate international.
 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.bio-boutique.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

 

Comanda pe site:

Pentru a cumpara cosmetice bio certificate de la www.bio-boutique.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul Inregistrare cont amplasat in dreapta sus, in casuta Autentificare. Completarea formularului on-line de inregistrare cont presupune insusirea informatiilor referitoare la Politica de confidentialitate prezentata pe acest site.

In momentul in care ati gasit produsul bio dorit, apasati butonul COMANDA din pagina produsului sau din listele de categorie de cosmetice bio. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. Puteti repeta aceasta operatiune cu oricare alt produs bio din oferta. Accesand butonul COS CUMPARATURI veti putea vizualiza toate produsele cosmetice bio selectate de catre dvs pentru cumparare. Din aceasta pagina se pot modifica cantitatile de cosmetice bio dorite pe fiecare produs bio in parte sau se poate renunta la unele produse. Cand v-ati decis asupra comenzii de cosmetice bio certificate si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDATI din pagina COS CUMPARATURI. Continuati apoi pasii pana la finalizarea comenzii.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii de primire a comenzii de produse cosmetice bio certificate.

 

Descrierea produselor

Toate produsele cosmetice bio afisate pe site-ul www.bio-boutique.ro sunt insotite de o scurta descriere ce cuprinde informatii generale referiroare la caracteristicile acestora, mod de utilizare si ingredientele continute.

SC QUATTRO BUSINESS TEAM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.bio-boutique.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia SC QUATTRO BUSINESS TEAM SRL de catre partenerii furnizori si nici nu poate fi facuta vinovata de incapacitatea de folosire a acestor informatii.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site-ul www.bio-boutique.ro sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi usor de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

 

Pretul

Preturile produselor cosmetice bio sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei (Ron) si contin TVA (24%).

www.bio-boutique.ro va putea desfasura orice si oricand campanii promotionale referitoare la produsele cosmetice bio afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.bio-boutique.ro si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin intermediul informatiilor afisate in pagina Despre Promotii, dar si prin alte mijloace publicitare considerate oportune.

 

Modalitati de plata

-          plata cash la livrarea produselor

-          virament bancar

In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata "Virament bancar", facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.

 

Livrarea produselor si costurile implicate

Indiferent de modalitatea de plata aleasa livrarea produselor se va face prin Fan Courier cu urmatoarele costuri aferente livrarii

Tarife Nationale

15,00 RON  pentru primul kg / destinatie + 1,20 RON pentru fiecare kg suplimentar
Tarife Loco

10,00 lei pentru primul kg / destinatie + 1,20 lei / pentru fiecare kg suplimentar
Tarifele prezentate nu contin TVA (24%)

Accesati Lista completa a localitatilor ce sunt acoperite de serviciile Fan Courier. Va rugam consultati aceasta lista inainte de aplasa o comanda. Pentru orice alta destinatie ce nu se regaseste in aceasta lista se pot percepe 0,80 RON pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN Courier intr-un sens.

 

Returnarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii denuntarii semnata in original impreuna cu produsele refuzate la adresa  Bucuresti, sect 2, str. Ispravnicului, nr. 38.

 
MOMENTAN NU MAI PRIMIM COMENZI!
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
ICEA VEGANECOCERT BDIH
Marci produse
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Quattro Business Team S.R.L., CIF:26981060, Reg.Com: J40/5393/2010

Magazinul online realizat de WEBECOM

Produse cosmetice bio - produse cosmetice organice oferite cu drag de Bio Boutique
Cosmetice bio dedicate bebelusilor, cosmetice bio pentru ingrijirea corpului, cosmetice bio pentru ingrijirea mainilor,
cosmetice bio pentru ingrijirea tenului, cosmetice bio pentru ingrijirea ochilor, cosmetice bio pentru ingrijirea parului,
cosmetice bio pentru igiena orala, cosmetice bio dedicate barbatilor, cosmetice bio pentru plaja,
cosmetice bio cu ulei de argan
Va oferim produse cosmetice bio - produse cosmetice organice certificate ECOCERT, BDIH, ICEA marca Bio Select, Apeiron, Auromere, Argandia - ulei de argan, Spiezia, Skin Blossom, Original Cosmetics.
 
 
Cosmetice bio
 
 
Ce sunt produsele cosmetice bio (produsele cosmetice organice)?
De ce poduse cosmetice bio (produse cosmetice organice)?
Produse cosmetice bio (produse cosmetice organice) certificate sau nu?
Produse cosmetice bio (produse cosmetice organice): moft sau necesitate?
 
 
Cosmetice bio